Bergamotto

Pasquale Marino (Soci APCC) és Clown i Pedagog, es dedica al Teatre-Clown i a l’Art de carrer des de fa 20 anys.
Estudia Teatre físic – Clown en la “Carovana dei sorrisi” de Roma, Teatre físic en el C.E.F.A.C. (Centre de Formació  actoral Asteca) de Ciutat de Mèxic, Clownerie amb Eric de Bont, Avner the Eccentric, Vladimir Olshansky, Antonio Lojero, Anne Dennis, Peter Shube, David Larible, entre altres, i a les escoles de Circ Rogelio Rivel, Central del Circ de Barcelona.


Llicenciat en Psicologia del Desenvolupament i l’Educació, Postgrau en “Teatre per a col.lectius amb diversitat funcional ” Universitat de Roma i Postgrau en “Teatre i Educació” Institut del Teatre de Barcelona.


Ha participat en nombrosos Festivals com: Fringe Festival de Madrid, 47è Giffoni Film Festival (Itàlia), Trasversalidades del Teatre a Patzcuaro (Mèxic), V Festival internacional de Circ d’Àvila, III Festival Internacional Arts de carrer d’Elx, Formigues Festival de Castelló, VI Festival de Teatre i Circ de carrer de Ontynient – València, VI Festival de la manyaga e del Teatre gestual (Itàlia), 40ª Tamborinada de Barcelona, Carnevale Internazionale Romano (Itàlia), C Festival de Santiago de Compostel·la, X Trobada Entrepayasaos de Saragossa, VII Festival Internacionalde Payasos Trantran de Fuerteventura, MITEU d’Orense, VII Trobada Internacional del Teatre del cos a Querétaro (Mèxic), IVª Festival Transfonterizo de Circ d’Extremadura, 18º Festival de Clown de Cornellà, FIC Festival de Tenerife, MAC Festival de Barcelona, Festiclown de Rivas i Vilagarcia, Festival la Strada (Itàlia) etc. a més de programacions i circuits culturals.

Col.labora amb Pallassos Sense Fronteres, Fundació Theodora artistes en hospitals, Professor de Teatre-Clown en Escoles de Teatre i Circ, formador per a formadors en Cursos d’actualització professional d’Universitats i Escoles d’Animació d’Itàlia i Espanya.

El seu últim espectacle ha rebut:
Premi de votació popular XIº Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2020
Premi del públic XIIIº Trobada Entrepayasaos de Saragossa

Web de la companyia
622 452 794

C/ Meléndez Valdés, 43 bis

08301 Mataró

Barcelona

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a