Notícies

Cerca per Arxius: companyies

Giramagic

GIRAMAGIC neix l’any 2012 de la mà de Joana Rhein i Miquel Crespi.

Joana Rhein arriba des del Brasil a Barcelona l’any 2009, amb una formació en el camp de les arts visuals i la màgia, i amb un bagatge important com a actriu de teatre experimental. A Catalunya aprofundeix els seus coneixements fusionant la màgia, la dansa, el teatre i la poesia visual.

Miquel Crespi porta més de 35 anys d’experiència com a director, actor i guionista. Ha treballat amb les companyies La Cubana, Las Caligulas i Zootroupe i ha participat en molts programes i productores de televisió d’arreu. Col·labora habitualment i des de fa molts anys amb Pallassos sense fronteres i és professor d’interpretació i de creació.

D’ençà que aquests dos artistes aventurers i inquiets, amb moltes ganes de crear i compartir, es coneixen, comencen junts l’aventura d’explorar el potencial teatral i poètic de la màgia.

Web de la companyia
+34 629 611 724

C/ Olimpia, 7

08197 Valldoreix

Espectacles de la companyia

Ponten Pie

La companyia Ponten Pie va néixer l’any 2009 de la mà del seu director Sergi Ots, amb la vocació de crear projectes personals relacionats amb les arts escèniques, tenint així un espai personal i independent per a la creació i la recerca teatral.

Ponten Pie busca l’originalitat d’una forma no habitual dins de la interpretació i posada en escena en els seus projectes; busca arribar d’una manera particular a l’espectador implicant-lo directament dins de la història que estan presenciant. Treballa d’una manera molt minuciosa la potència estètica i visual en els seus muntatges, buscant en el treball dels seus intèrprets una peculiar veritat dramàtica, ja sigui des del vessant del text com del cos, convertint cada peça en un petit món real i autèntic. L’estil dels seus projectes, on es barregen diverses disciplines teatrals, s’ha denominat com un dels nous llenguatges teatrals.

Web de la companyia
644361180

Carrer Milton 10-12 2º2º,

08924 Santa Coloma de Gramenet

Espectacles de la companyia

Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions

La companyia neix de les inquietuds de l’Eva Gonzalez, actriu, i d’en Dani Molina, músic i tenic de so. L’any 2019, decideixen tirar endavant un projecte carregat d’emocions, entusiasme, alegria i imaginacio: “el viatge de l’elefanta Sara”.

Amb una experiencia, de 20 anys, en el món dels contes teatralitzats, amb projectes escolars, les biblioteques de Catalunya, la Universitat de Barcelona, fan que aquest pas es produeixi d’una manera orgànica, on la companyia entén cultura i educació com un únic element.

Des de la companyia apostem per la fidelització de públic adult a traves del públic infantil, on els infants, son els que arrosseguen les famílies a anar al teatre, si veuen teatre de qualitat, i com aquests infants seran el públic del futur.

Web de la companyia
654353972

Carretera de Cànoves, 64 Baixos

08440 – Cardedeu

Espectacles de la companyia

Miscel·lània teatre

Miscel·lània Teatre som la Goretti i el Xavier, una companyia que neix l’any 2011 amb la necessitat d’expressar les nostres inquietuds artístiques i de crear els nostres propis espectacles. Tenim com a principal objectiu endinsar-nos en la creació d’espectacles de caràcter infantil i familiar, utilitzant diferents disciplines, gèneres, formats… Buscant llenguatges que ens permetin expressar allò que pretenem explicar.

Estem en constant moviment, aprenent i ensenyant, perquè és el que ens agrada.

Web de la companyia
625244878

c/ Ausiàs March, 6 2-2a

25660 Alcoletge

Produccions Essencials

Som una companyia de teatre de gest, titelles i objectes per a tots els públics obstinada a crear històries que, a través de l’humor, la ironia i un món imaginari i estètic treballats, toquin temes que ens estimulin el cap i el cor.

Ens agrada entendre el teatre sempre com una eina per despertar la reflexió, alimentar la creativitat i alhora, perquè no, transformar la societat. Fem un teatre inclusiu i accessible.

Del resultat d’aquesta forma de treballar han sorgit els espectacles “Cuttlas, anatomia d’un pistoler”, una adaptació del còmic a escena, “El porc Ferotge” en el que parlem de com afrontar les pors, i “5 històries diferents” on focalitzem en la diferència com a valor.

I després de 15 anys de trajectòria, seguim treballant pel mateix: mirada crítica, ritme escènic i comicitat com a ingredients claus per fer un teatre de qualitat

Web de la companyia

Moi Jordana Cia de Circ

Moi Jordana Cia de Circ neix l’any 2013 després de formar part d’altres companyies i d’altres projectes propis, amb la intenció d’acostar el circ al públic familar i infantil ja sigui a través dels seus espectacles, de circ amb molt d’humor, tallers o classes. Des del seu naixement hem creat 3 espectacles, “VALS”, “THE VALS PAPER” i “MR ALRET”. I hem fet tallers de malabars arreu de Catalunya. En aquests moments estem apostant i fent una evolució cap al clown i el teatre gestual.

Web de la companyia

La Companyia Sgratta

Clara Gavaldà i Joan Cirera som els membres de La Companyia Sgratta. Ja ens havíem conegut a l’escola, però ens hem anat retrobant i hem coincidit en companyies de teatre com Gog i Magog, Nets i Polits o DeParranda.
Al 2012, durant un sopar d’amics, vam decidir iniciar aquest nou projecte de La Companyia Sgratta.
Un any més tard vam estrenar el primer espectacle, “Sol amb la Lluna”, amb el qual hem guanyat diferents premis del públic.
Al 2016, vam presentar el segon espectacle “De què fan olor els pets?” un espectacle amb titelles per posar-hi els cinc sentits.
Ara portem una nova proposta: “La princesa en texans”, on us expliquem una llegenda trencant estereotips.
Els nostres espectacles expliquen històries carregades de tendresa, d’enigmes i jocs de paraules però sobretot… el segell de la casa: son històries plenes d’humor.

Web de la companyia
669774233

C/ Àngel Guimerà, 28

08279 Avinyó

Espectacles de la companyia

Empordà Mar

Empordà Mar som una companyia formada per en Salvador Manera i la Julieta Fane que hem creat un conjunt d’espectacles teatrals per tal de sensibilitzar l’espectador sobre el mar, la pesca, els pescadors, l’impacte dels plàstics i els residus, la sobreexplotació de la pesca, entre d’altres temes. Aquests espectacles estan adreçats al públic familiar i es planteja en clau d’humor, música i i algun número de malabars.

Web de la companyia
607971666

Unió, 62

17489 El Port de la Selva

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a