Notícies

Píndola formativa: Com valorar econòmicament les retransmissions en ‘streaming’?

El proper dimecres 17 de febrer a les 10 h les persones associades a la TTP podran apuntar-se a una nova píndola formativa. Es tracta de formacions que organitzen de forma conjunta les 5 associacions professionals del sector,  AADPC,  APCC,  APdC,  TTP i  APGCC, amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que tinguin els artistes i les companyies sobre convenis, contractació, clàusules, etc.

En aquesta ocasió es tracta d’una xerrada en línia amb Cristina Calvet on parlarem de com calcular el catxets i els drets d’imatge de les retransmissions d’espectacles en streaming, tant per obres retransmeses en directe com les ja enregistrades i disponibles a internet.

Una de les conseqüències de la situació que la COVID ha generat és una forta crisi de les arts en viu. Les mesures dificulten l’assistència del públic i limiten els aforaments, i és per això que les productores, companyies i les pròpies sales investiguen noves maneres per fer arribar les arts en viu a casa de qui abans hi assistia presencialment. Per això parlarem de drets d’imatge i les diferents variacions del salari catxet en l’adaptació d’un espectacle ja creat per fer-lo via streaming, però també de l’emissió d’una funció ja gravada o la preparació d’un espectacle per a exhibir-ho directament en format online. Durant la segona part de la sessió podrem escoltar el testimoni de casos reals, que compartiran les seves experiències i la seva valoració del procés.

Cristina Calvet

Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea Legal de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), entre d’altres.

Informació important:

Quan? Dimecres 17 de febrer de 10 a 12 h

On? És una xerrada online, la pots fer des d’on vulguis

Quin preu té? És una activitat exclusiva i gratuïta per a socis de les entitats que ho organitzen AADPC, APCC, APdC, TTP i APGCC

Com m’inscric? INSCRIU-TE AQUÍ abans del proper dilluns 15


Altres píndoles escèniques:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a