Notícies

Catalunya se suma a la celebració del Dia Mundial del Circ del 10 al 19 d'abril

El 2008 l’Associació Europea de Circ, amb la col·laboració de la Unió Europea, va impulsar la celebració del Dia Mundial del Circ el tercer dissabte del mes d’abril. Aquest 2015 el Dia Mundial del Circ, impulsat per la Federació  Mundial del Circ, tindrà lloc el dissabte 18 d’abril de 2015.
Dues setmanes d’activitats per posar el circ al capdavant de l’activitat cultural, en una commemoració, d’abast internacional, amb més de 60 activitats (espectacles, tallers, exposicions) en 21 municipis, gairebé 100 funcions i  100 companyies de circ seran els protagonistes de la celebració a Catalunya del Dia Mundial del Circ, que aquest any se celebra entre el 10 i el 19 d’abril.
Dissabte 18, un acte unitari de celebració al Parc de la Ciutadella aplegarà als professionals i oferirà la possibilitat de veure un entrenament de circ i participar en tallers d’iniciació al circ.
Jorge Albuerne, creador, intèrpret i formador de circ, signa el Manifest, que reivindica l’art del circ com a eina per a generar crítica i canvis.
Pots consultar tota la informació i activitats vinculades a aquesta celebració al blog: https://diamundialdelcirc.wordpress.com/

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a