Notícies

CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i palanques de futur

Departament de CulturaJornada “CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur”, organitzada pel Tricentenari, impulsat per la Generalitat de Catalunya.
L’acte tindrà lloc divendres dia 9 de gener a l’Auditori de La Pedrera ( Provença, 261-265).
CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur vol sintetitzar les tendències que configuraran els principals vectors del món del futur des d’un punt de vista social, econòmic, tecnològic i científic i identificar els elements que seran clau per impulsar els canvis que han de venir.
La inauguració de la jornada anirà a càrrec del Molt Honorable Artur Mas i Gavarró, President de la Generalitat de Catalunya i Miquel Calçada i Olivella, Comissari de la Generalitat dels actes commemoratius del Tricentenari.
En el primer bloc El Mapa del Futur, quatre ponents presentaran els cinc grans canvis que s’esperen en l’entorn científic i tecnològic i analitzaran l’impacte que tindran en la societat, definint els 20 vectors que vertebraran el nostre futur.
El segon bloc, Les Palanques del futur, explorarà com des de diferents perspectives podrem activar aquestes palanques. Es parlarà sobre la importància de l’educació i del talent en la capacitat de desenvolupament, el paper de la innovació i de l’emprenedoria com a motors de la dinamització social i econòmica el rol que tindran el pensament i de la política en la construcció del futur.
CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur 2020 es tancarà amb la conferència World 3.0 del professor de la NYU Stern i l’IESE Business School, Pankaj Ghemawat.
La clausura de la jornada anirà a càrrec de l’Honorable Ferran Mascarell i Canalda, Conseller de Cultura.
La resta de convidats són Joan Parra, director del Centre Tecnològic LEITAT; Joan Xavier Comella, director de l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; Oriol Amat, catedràtic d’Economia financera i comptabilitat de la UPF; Mercè Gisbert, membre del plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya, Josep Juan Moreso, director de l’Agència de Qualitat Universitària; Felip Vidiella, Director R&D Performance Plastics Europe;  Ventura Ruperti, Consultor d’empreses a Ineo Corporate i Virginio Gallardo, soci fundador d’Humannova.
 
HORARI i ESPAI
Divendres 9 de gener,  de 09:30 a 14:00 h.
Auditori de La Pedrera. Provença, 261-265, 08008 Barcelona
Pàgina web de la jornada: http://www.catalunyaenelmon30.cat/

Si no veus correctament la imatge, inscriu-t’hi aquí
Places limitades

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a