Notícies

Catalan Arts: Participa a les BIS

La propera edició de les Biennales Internationales du Spectacle (BIS) tindran lloc els propers 22 i 23 de gener al Palau de Congressos de Nantes. Aquesta trobada, organitzada des de ja fa més de 10 anys, i de forma biennal, per la revista La Scène, s’ha convertit en la trobada clau del sector cultural professional francès. Hi ha representants del món del teatre, de la dansa, de la música, de les arts de carrer i del circ, entre altres.
A l’última edició, que va tenir lloc els 17 i 18 de gener del 2018 , es van acreditar 13195 professionals, es van muntar 433 estands i es van organitzar 80 debats, fòrums i workshops. A banda, les BIS acullen un esdeveniment únic a França, La Place des Tournées, una fira de productors i agents de contractació (venedors), que presenten als programadors (compradors) els artistes que estaran de gira el 2020. El 2018 van participar a La Place des Tournées 266 productors, la majoria francesos, que representaren 2967 artistes. Cada un de les empreses expositores disposa d’un quiosc (estand).
És a la Place des Tournées on el Departament de Cultura, mitjançant l’àrea de mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals, tindrà un quiosc paraigües de quatre metres quadrats, sota la marca Catalan Arts i que posa a la vostra disposició.
Us proposem d’inscriure-vos com a co-exposants amb Catalan Arts per tal de dur a terme el vostre negoci amb els professionals francesos i internacionals presents. L’esdeveniment, tot i ser de caràcter pluridisciplinari, té una majoria de presència de professionals dels sector de la música, sobretot a La Place des Tournées. És important que ho tingueu en compte tot i que els altres sectors com el teatre, la dansa, les arts de carrer i el circ també hi són representants. A més, és el lloc ideal per si esteu buscant un agent de contractació o distribuïdor al mercat francès. Per tal de poder veure quins hi seran presents podeu consultar el llistat del 2018 i així tenir una idea del perfil d’empreses amb qui, potencialment, us podríeu reunir i fer negoci. És l’únic lloc a França on trobareu una fira com aquesta!
Les BIS són una cita imprescindible pels professionals que volen accedir al mercat francès, conèixer com funciona gràcies a la multiplicitat de debats, conferències i workshops i fer networking i negoci amb professionals del territori.
No podeu deixar passar aquesta oportunitat!
L’acreditació és gratuïta i la podeu sol·licitar a la web del BIS
IMPORTANT:
FEU ARRIBAR CÒPIA DE LES INSCRIPCIONS A : paris.icec@gencat.cat
Data límit per poder formar part dels materials promocionals de Catalan Arts: 14 de desembre.
Més informació al web de Catalan Arts i de les BIS

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a