Notícies

Beques Segre per al Màster de Creació en Arts de Carrer de Fira Tàrrega

BannerEL MÀSTER: El Màster de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l’àmbit internacional, de caràcter bianual i que té la finalitat de formar professionals de la creació a l’espai públic.
Impulsat conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, el màster que combina mòduls teòrics i pràctics, és un títol propi de la Universitat de Lleida (UdL) i té un caràcter marcadament professional. Més informació a www.masterfiratarrega.eu. Consta de 60 crèdits ECTS que s’estructuren en diversos blocs complementaris: Classes magistrals (39 ECTS), elaboració i defensa d’un treball final de màster (6 ECTS) i la realització de pràctiques professionals (15 ECTS).
El Curs d’Expert Universitari en ‘Ciutat i Creació Artística’ (23 crèdits), que es correspon amb el mòdul 2 del màster i requereix formació universitària.
El màster es durà a terme de gener a octubre de 2015 a Tàrrega. Els horaris són de dilluns a divendres de 16h a 20h i les llengües vehiculars seran el castellà i l’anglès..
A QUI VA ADREÇAT?: Les persones destinatàries de les beques poden ser graduades en arts escèniques, professionals del sector, urbanistes i altres creadors interessats en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques, amb la voluntat d’esdevenir un pont entre la formació i el mercat. Han de ser majors d’edat.
DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR: Els candidats a percebre les beques hauran de presentar la seva candidatura a concurs amb els següents documents:
Vídeo-currículum creatiu, que correspondria a la maqueta del ‘projecte artístic individual’ que s’ha d’entregar com a treball de final de màster. El format d’aquest ‘vídeo currículum’ ha de ser:
Format: estàndard (.avi, .mov, .mp4)
Durada: màxim d’un minut i mig
Contingut: apte per a tots els públics
Idioma: a escollir pel candidat (català, castellà, francès, anglès,…)
Currículum estàndard en paper. En un apartat ha d’incloure la resposta a la pregunta: ‘Per què vols aconseguir la beca per al ‘Màster de Creació en Arts de Carrer?’. Explicant les teves motivacions. Tot en un màxim de dos folis.
Autorització de drets d’emissió, per tal de poder emetre el vídeo pel canal Lleida TV.
LLOC I TERMINIS DE PARTICIPACIÓ: S’ha de presentar la documentació a l’adreça següent:
DIARI SEGRE, SLU
REF. BECA FIRA TÀRREGA
C/DEL RIU, 6
25007 LLEIDA
També es pot presentar a través de correu electrònic a cercle@segre.com, especificant a l’assumpte ‘Ref. Beca Fira Tàrrega’.
Totes les propostes s’emetran per LleidaTV en el programa Cafeïna.Inici del termini de presentacions: 1 de juliol de 2014
Data límit de lliurament: 30 de setembre de 2014
Resolució: es farà pública el 15 d’octubre de 2014.
Grup Segre i FiraTàrrega publicaran a les seves respectives pàgines web el nom del guanyador i finalista.
JURAT: Les sol·licituds seran valorades per una junta d’avaluació integrada per 4 persones:
1 persona de SEGRE
1 persona de LLEIDATV
1 persona de FIRATÀRREGA
1 artista-expert
Es valorarà molt positivament l’originalitat, el guió i les motivacions per les quals es pretén accedir a la beca. Entre totes les propostes s’escollirà un guanyador que s’endurà la beca per al ‘Màster de creació en arts de carrer’, valorada en 3.400€ i un finalista a qui s’atorgarà la beca per al ‘Curs d’Expert Universitari en ‘Ciutat i creació artística’, valorada en 1.100€. Les beques es poden declarar desertes si els treballs presentats no assoleixen un mínim nivell de qualitat i, sempre i quan així ho resolgui el jurat.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a