Notícies

Benvingut Moi Jordana!

Seguim ampliant la família! Avui s’incorpora a la TTP el Moi Jordana. 

El vols conèixer més? Segueix llegint!

Va néixer a Sallent l’any 1974. Des de molt petit ja formava part d’una coral i del seu grup de teatre. Ja d’adolescent va descobrir els jocs malabars, que durant anys van ser el seu hobby, i a partir de l’any 2000, amb la predicció de la fi del mon, decideix fer del seu hobby la seva professió. Es forma com actor a l’Aula de Teatre de Manresa, amb professors com l’Atilà Puig o el Jordi Girabalt de la companyia Teatre Mòbil. Com a clown amb en Jango Edwards i Javi Soler. Com a malabarista estudia de forma autodidacta fins que comença a estudiar amb l’Iris Cascade a Fuenlabrada, amb el que continua la seva formació en l’actualitat.

Ha participat com a actor en varis curts cinematogràfics de TVE i TV3. Ha treballat en diferents companyies, com la Cia. Catacrac dedicada al teatre infantil o La Cremallera Teatre dedicada a teatre de carrer. Ha col·laborat amb altres companyies co,¡m la companyia francesa NatNad entre altres.

Com actor i malabarista forma i dirigeix la seva companyia Moi Jordana i és cofundador de la Cia. Mdmau amb llarga experiència en espectacles per Fires Medievals arreu de l’estat espanyol (2009 i 2010). Anys més tard torna a fundar la companyia Allé, Allé. Ha actuat al Circ Cric, Teatre Kursaal, Ateneu de 9barris, Centre Cultural Caixa de Terrassa, Festival de Teatre Internacional d’Avingon, entre altres. Durant el mes de març del 2013 s’estrena com artista voluntari amb Pallassos sense Fronteres, en una primera expedició a Jordània, i el 2014 participa en una segona expedició al Líban per atendre els nens refugiats sirians.

El 3 de febrer del 2016 neix la seva primera filla Arlet, des de llavors també fa de pare.

El 2015 juntament amb l’Ajuntament de Collsuspina i en Xavi Vinuesa crea el Festival Giracirc, on ha sigut director artístic i actualment co-director artístic.

El 2018 rep el premi Zirkòlika de votació popular amb l’espectacle “Mr Alret”.

Per si encara en vols saber més:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a