Notícies

AUDACES. El Circuit Estatal d’Arts Escèniques per Audiències Escolars obra el termini de convocatòria d’espectacles i creadors/es.

AUDACES. El Circuit Estatal d’Arts Escèniques per Audiències Escolars torna en la seva segona edició i obra el termini de convocatòria d’espectacles i creadors/es.

El circuit pretén propiciar la creació d’una xarxa que promogui i fonamenti la mobilitat d’espectacles dirigits al públic escolar que potenciï la cohesió social al territori i que sigui capaç de sensibilitzar sobre la importància d’incloure les arts escèniques com un valor educatiu dins dels projectes curriculars dels centres escolars.

Igualment, pretén contribuir a transformar el model d’exhibició, fomentant la participació i la relació entre el públic, els espais escènics, promotors, comunitat educativa i la comunitat professional.

La convocatòria estarà oberta fins al dilluns 23 de maig.

Els professionals interessats podran presentar un espectacle dirigit al públic infantil i juvenil. Una comissió de valoració externa elaborarà una selecció d’espectacles i activitats a partir de les propostes presentades a la convocatòria pública.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a