Notícies

Assitej organitza la Trobada de Dansa per la Infància i la Joventut 2020

ASSITEJ continua treballant per a visibilitzar les propostes de dansa dirigides a la infància i la joventut i proposa una trobada a nivell nacional en el qual els professionals fixin les línies d’actuació per als pròxims dos anys.
Des de ASSITEJ España estan convençuts de la necessitat d’organitzar-nos, treballar en xarxa i, junts, preguntar-nos sobre la realitat en la qual ens trobem per a marcar un camí comú.

El 2019 ASSITEJ va organitzar l’I Congrés Internacional de Dansa per a la Infància i la Joventut a Granada, dins del marc del Festival Internacional de Música i Dansa de Granada. Amb la celebració d’aquest primer Congrés la entitat va voler mostrar el seu ferm compromís de treballar perquè la dansa per a la infància i la joventut continuï avançant.

Atesos els bons resultats i les necessitats plantejades per molts professionals es planteja que el Congrés tingui una periodicitat biennal i amb un marcat caràcter de trobada internacional. A la convocatòria van acudir més de 14 països.


TAULES DE DIÀLEG

Després del breu introducció els assistents es dividiran en grups segons la seva elecció per a començar a tractar algun dels tres temes proposats:

#1 LA SITUACIÓ DEL SECTOR DE LA DANSA PER A la INFÀNCIA I LA JOVENTUT A ESPANYA.

#2 LA DANSA EN L’EDUCACIÓ I L’ESCOLA.

#3 CIRCUITS I INTERNACIONALITZACIÓ.

Més informació i inscripcions

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a