Notícies

Arriba una nova edició de la MOSTRA MESTRA per apropar les arts escèniques als centres educatius

La Mostra Mestra és una iniciativa de l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) conjuntament amb Mostra Igualada – Fira d’Espectacles Infantils i Juvenils que té com a finalitat crear un vincle entre cultura i educació amb les arts escèniques com a intermediàries. L’activitat pretén donar eines als i les docents per entendre millor el llenguatge teatral, aprofundir en les obres que poden anar a veure amb l’alumnat i descobrir eines escèniques que poden aprofitar en les seves classes, així com, explicacions de continguts curriculars. L’objectiu, doncs, és potenciar el coneixement mutu entre artistes i docents i la reflexió conjunta. 

Enguany es durà a terme una nova edició d’aquesta iniciativa que consisteix en un programa pensat especialment per a docents. La Mostra Mestra serà el dissabte dia 13 d’abril des de les 9.00 fins a les 22.00 hores en el marc de la Mostra d’Igualada.

Els mestres i les mestres que s’inscriguin a la jornada podran realitzar un itinerari integrat per cinc espectacles de diferents disciplines artístiques així com diverses activitats.

El programa

  1. 9 h Trobada dels participants a la Llotja de Mostra Igualada ubicada al Museu de la Pell de la ciutat
  1. 10 h Assistència a l’espectacle Maquinaigües de La Tresca i la Verdesca
  2. 11.30 h Assistència a les PRESENTACIONS DE PROJECTES ARTÍSTICS VINCULATS AMB L’EDUCACIÓ. Una sessió per descobrir projectes que vinculen les arts amb l’educació. La jornada es desenvoluparà a partir de la presentació de casos de bones pràctiques.
  3. 17 h Assistència a l’espectacle Bon veïnatge de El cor de teatre
  4. 18 h Assistència a l’espectacle Entrañas de El Patio Teatro
  5. 19.30 h Assistència a l’espectacle The Monsters de Cas Public
  6. 21 h Assistència a l’espectacle B.O.B.A.S. de Jimena Cavalletti
  7. A més a més, també tindrà lloc la presentació del nou programa temporal per a la millora de la presència de les arts i la cultura a l’educació per part del govern de la Generalitat de Catalunya i es comptarà amb la participació de la Fundació Carulla, La Cultivadora i la docent i Doctora en Teatre i educació per la UAB Xesca Vela, una activitat que se celebra en col·laboració amb la TTP.

Preu inscripció: 25 euros per persona (inclou dinar i les entrades)

Places: 10 (per ordre d’inscripció. En cas de superar-se, hi haurà llista d’espera per possibles baixes)

Organitza: TTP, Associació de Companyies Professionals d’Arts Escèniques per a Tots els Públics
Col·labora: Mostra Igualada

L’assistència als espectacles i activitats es durà a terme amb l’acompanyament de professionals de les arts escèniques que oferiran als participants un ampli ventall d’eines i recursos per poder esprémer aquests i altres espectacles als centres educatius. De la mateixa manera, els i les docents també podran conèixer de primera mà les companyies i descobrir com és  per dins la fira de referència de les arts escèniques per a infants i joves de Catalunya. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a