Notícies

Anna Confetti #SomTTP

L’Anna Alavedra, coneguda amb el nom artístic d’Anna Confetti, enceta una nova etapa després d’una trentena d’anys com a Cirquet Confetti provocant somriures a través de cercaviles, tallers de circ, espectacles familiars, espectacles itinerants i espectacles de carrer. Emmarcat dins les tendències del nou circ, ha creat espectacles per a tots els públics, còmics i poètics, amb una acurada estètica.
Un circ ple d’emocions, sovint explicades a través del llenguatge clown i amb música en directe. Els projectes combinen disciplines pròpies del circ tradicional com són el clown i els malabars amb el llenguatge musical i les arts visuals i plàstiques. Tot dins el marc de la contemporaneïtat i de les noves tecnologies implícites en l’art del nostre temps i la pròpia divulgació d’aquest pensament contemporani que sovint no és prou representat en els espectacles per a públic familiar.

Els personatges es prenen la vida amb sentit de l’humor i així ho transmeten en els seus espectacles, per a totes les edats i somriures.
La història de Cirquet Confetti te un llarg recorregut, en aquests més de 30 anys ha realitzat els següents espectacles de circ i pallassos, per a tots els públics: “Cercavila” 1986, “Circ amb maleta” el 1988, “Gran Parada” el 1990, “Per llogar-hi cadires” 1994, “Les Confetti Sisters” 1999, “Cirquet al Solei” 2001 i “La Lluna en un cove” 2003, “Marisol” 2006, “Afina Serafina!“ 2009, “Miss Umbrel·la” 2011, “Musicirc” 2012, “Confetti Circus” (teatre en anglès) 2013 i “Pianissimo Circus“ 2014.

A tots aquests espectacles es suma un de nou que representa un salt en el seu registre: “A la fresca”. Tres pallasses surten amb una cadira gegant a prendre la fresca al carrer, generant algunes situacions quotidianes i d’altres de surrealistes, que portades al límit esdevenen inevitablement còmiques. Un espectacle inspirat en la tradició entranyable i quotidiana de les àvies que a les nits d’estiu sortien a prendre la fresca i comentaven les anècdotes de la jornada.
Més informació al web de la companyía i a la web d’EscenaFamiliar.cat.

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a