Notícies

Ajuts del Kit Digital per a empreses d’entre 0 i menys de 3 persones treballadores

Des del 20 d’octubre de 2022 (11.00h) fins al 20 d’octubre de 2023 (a les 11.00h) restarà obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a obtenir el Kit Digital.

Aquests ajuts (coneguts també com a “bo digital”) tenen la consideració de subvenció directa i s’atorgaran pel procediment de concurrència no competitiva.

Consistiran en disposicions dineràries destinades a finançar l’adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat les referències de les quals es trobin accessibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital (regulat a l’article 12 de les Bases Reguladores).

El Kit Digital s’emarca dins el Component 13 Impuls a la pime, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i està finançat amb fons Next Generation EU.

Persones beneficiaries

Petites empreses, microempreses i persones en situació de autoocupació d’entre 0 i menys de 3 persones treballadores.

No es consideren persones beneficiàries en aquesta convocatòria:

  • Les persones físiques o jurídiques que siguin Agents Digitalitzadors Adherits, ni aquelles amb què aquests contractin o subcontractin per a la prestació, en tot o en part, de solucions de digitalització.
  • Les persones en situació d’autoocupació que tinguin la consideració d’autònoms societaris o autònoms col·laboradors, en els termes previstos a la normativa aplicable.
  • Les unions temporals d’empreses (UTE).
  • Les persones físiques o jurídiques que hagin obtingut la condició de beneficiàries en alguna de les convocatòries del Programa Kit Digital.
  • Les empreses de naturalesa pública i les entitats de dret públic.
  • Els col·legis professionals, les societats civils, les comunitats de béns, les comunitats de propietaris en règim de propietat horitzontal o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que no tingui personalitat jurídica.

Pressupost total: 500.000.000€, ampliables en el seu cas | Import màxim d’ajut per beneficiari: 2.000€.

Termini de presentació de sol·licituds: dotze (12) mesos, computats des del 20 d’octubre de 2022 a les 11.00 hores fins al 20 d’octubre de 2023 a les 11.00 hores. Aquest termini conclou abans si s’esgotés el crèdit pressupostari establert a l’apartat tercer de la present Convocatòria. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a