Notícies

Ajuts a la creació i la participació cultural -SOS Cultura – Fundació Carulla

SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts que ofereix suport als i les creadores culturals arran de la crisi generada per la Covid-19 i que promou la creació de nous projectes culturals que donin resposta a la necessitat que tenim com a societat catalana d’abordar els efectes provocats per la pandèmia, com ara la por, l’aïllament, la solitud, les emocions contingudes, etc.

Amb aquest programa excepcional estem buscant, des de diferents àmbits, propostes artístiques inèdites i fomentar la participació cultural.

20 BEQUES DE SUPORT A CREACIONS ARTÍSTIQUES A L’ESPAI PÚBLIC
Creacions artístiques inèdites que tractin els efectes que la Covid-19 està tenint sobre la societat catalana i els reptes que això suposa.
Les creacions han de tenir una clara vocació transformadora i s’han de desenvolupar a l’espai públic, tot i que han d’incorporar una alternativa digital per fer front a eventuals nous períodes de confinament.
Les creacions poden incloure, per tant, els camps de la música, les arts visuals, les arts escèniques (teatre, dansa i moviment, circ), les arts digitals, la cultura popular i tradicional, l’art audiovisual, el comunitari… o bé qualsevol hibridació entre àmbits.

4 BEQUES DE SUPORT A LA CREACIÓ LITERÀRIA EN LLENGUA CATALANA
Obres literàries inèdites en llengua catalana del camp de la narrativa i l’assaig per a adults.

3 AJUDES AL DESENVOLUPAMENT DE MUTARE EN EL TERRITORI
Propostes que busquin donar resposta a reptes socials concrets identificats en un territori des de la cultura i les arts. En aquest sentit, és important que tinguis en compte el Decàleg Mutare per plantejar la teva proposta.

Tota la informació AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a