Notícies

Acord entre la CCMA i l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) han signat un acord de col·laboració per difondre i promoure les activitats culturals de les companyies de teatre familiar que integren aquesta associació i al sector de les arts escèniques per a infants i joves.
Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA difondran les activitats programades per l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), una entitat sense ànim de lucre formada per companyies professionals de teatre familiar (arts escèniques i musicals: dansa, circ, teatre, teatre de carrer, titelles, animació…), que va néixer l’any 2000 amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat del sector a Catalunya.
La TTP s’ha convertit en una eina de coordinació que actors, músics, mags, ballarins, pallassos i titellaires han creat per tal de dignificar el sector del teatre infantil i juvenil o, també anomenat familiar, de Catalunya i unir esforços des de la convicció que el públic mereix qualitat, respecte i rigor creatiu. La TTP treballa per ser referent del teatre familiar, infantil i juvenil per a tots els públics i de qualitat.
Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a