Notícies

Acord amb la Sala Hiroshima per oferir preus especials als socis de la TTP

El passat dimarts dia 12 de gener ens vam reunir amb la Sala Hiroshima de Barcelona amb l’objectiu d’establir un acord de col·laboració. Aquest acord es basa en oferir les entradas a certs espectacles a un preu reduït de 10 € als nostres socis a canvi de fer difusió de la programació i feina de la sala.
Per aquest semestre les obres incloses són:

Sala Hiroshima
Hiroshima és un nou espai independent dedicat a l’exhibició de les arts escèniques, la música en viu i el pensament contemporani. La seva línia artística es centra en la creació contemporània: els nous llenguatges, les tecnologies aplicades a l’escena, les arts del moviment i les noves dramatúrgies al circ.
Hiroshima vol donar visibilitat als artistes emergents que investiguin en aquesta direcció amb un alt nivell de risc i de compromís; també col·labora amb creadors ja consolidats que busquin explorar nous territoris en nous escenaris.
Hiroshima aposta per portar a la ciutat companyies i artistes internacionals amb peces de petit i mitjà format, ampliant les perspectives del seu projecte artístic.
Hiroshima proposa un punt de trobada per al públic, ampliant la forma de relacionar-se amb les arts escèniques des de la versatilitat de la seva arquitectura.
Hiroshima et tria.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a