Notícies

A2manos #SomTTP

Tenim un altre soci! A2manos, un projecte teatral que explora les múltiples possibilitats expressives d’un TANGRAM, l’ancestral trencaclosques d’origen xinès.

Qui és Paco Hernández Falcón?

Artista multidisciplinari de Canàries, resident a Barcelona, Paco Hernández Falcón és co-fundador de la companyia Itinerània, amb la qual participa en festivals d’arts de carrer d’Europa, Àsia i Amèrica des de 2007.
Paral·lelament crea A2manos el 2016, per explorar les possibilitats dramàtiques d’un joc de tangram. Ha participat amb “EL Cruce” al Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes (Charleville-Mézières -FR), Museu da Marioneta de Lisboa (Lisboa-PT), Festival Mima (Mirepoix-FR), Ibla Buskers (Sicilia-IT) i Fira de Titelles de Lleida entre d’altres. El 2017 va rebre el Premi del Jurat al Festival Estrena’t de Barcelona.

Alguns dels espectacles de A2manos

La Carpa de Tangram, un sorprenent teatre de cúpula triangular amb capacitat per 35 persones.
El Cruce, teatre de manipulació de tangram per a un actor i una maleta que narra la història de una cruïlla que sembla no tenir sortida, fins que una pensada esbojarrada desperta esperança i por, il·lusió i valentia.
AZUL, un univers íntim i figuratiu sota la cúpula triangular de La Carpa de Tangram de A2manos. Azul narra la història d’un home que va perdre la capacitat de plorar. Les peces d’un TANGRAM li ajuden a expressar-se en la seva estructurada existència
El Cruce amb Juan de Diego Trio en directe, fusió en escena del Jazz de JUAN DE DIEGO TRIO i el teatre gestual de A2manos. Narra la història d’una cruïlla que sembla no tenir sortida . Amb tres grans valors del panorama jazzístic contemporani: Joe Smith, Dani Pérez i Juan de Diego.

 
Més informació al web d’A2manos

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a