Notícies

6a Residència de Creació Escènica ” Escena Nord 2016 “

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu  engeguem la sisena residència de creació  ESCENA NORD 2016.
L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la creació jove, donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat. És per això que convoquem aquesta residència en la que busquem un projecte creatiu d’arts escèniques.
ESCENA NORD.
Consisteix en una beca de residencia destinada a companyies joves d’arts escèniques que vulguin desenvolupar un espectacle professional i un projecte d’emprenedoria escènica.
La beca ofereix 4 mesos de residència amb tots els mitjans tècnics necessaris per a desenvolupar l’espectacleDos dies d’estrena i promoció a Boca Nord i un espectacle en gira en un teatre o equipament professional.
Un cop estrenat l’espectacle , la companyia guanyadora de la beca comptarà  amb tot un seguit d’instruments professionals i ajuda en la promoció del seu projecte:  disseny de llums de l’espectacle , elements escènics,  llibre de producció i regidoria,  audiovisuals i vídeo promocional, contactes de promotors i material promocional ).
Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clàssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.
DESTINATARIS/ES
El projecte s’adreça a joves creadors i creadores de col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia , no podrà superar els 35 anys.
LLOC I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El període per a presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà del  29 de febrer de 2016   fins el 27 de maig de 2016.
La forma de presentació serà:
Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2016 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)
Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45
08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.
Per correu electrònic a l’adreça produccio@bocanord.cat
BASES RESIDÈNCIA    +  FITXA INSCRIPCIÓ WORD   + FITXA INSCRIPCIÓ PDF
Els projectes es poden presentar en format paper i/o digital
El veredicte del jurat es farà públic el 20 de juny de 2016  a través de www.bocanord.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a