Notícies

6a Convocatòria de residències temporals orientades a artistes i companyies de dansa professional

El Centre Dansa Canal (CDC) obre des d’aquest moment la seva 6a CONVOCATÒRIA de residències temporals orientades a artistes i companyies de dansa professionals, tant de nova creació com veteranes, perquè puguin desenvolupar els seus projectes coreogràfics en el millor entorn possible. Es tracta de la iniciativa Tens un projecte coreogràfic? A la qual poden optar companyies de qualsevol estil (dansa clàssica i neoclàssica, dansa contemporània, flamenc, dansa urbana, dansa – teatre, dansa espanyola … ). Els projectes seleccionats podran optar a una residència temporal i disposaran d’un màxim de tres mesos per al seu desenvolupament.
La residència és de creació, i no comporta dotació econòmica de cap tipus ni necessàriament exhibició dins de la programació dels Teatres del Canal, però podràs preparar en la millor infraestructura de dansa d’Espanya a canvi d’una contraprestació artística o sociocultural.
Si tens un projecte original i de qualitat de qualsevol estil, i el teu objectiu és desenvolupar per exhibir comercialment després, tens fins el 31 de gener de 2014.
http://www.teatroscanal.com/centro-danza-madrid/companias-en-residencia/

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a