Notícies

4a. Sessió IN-FORMACIÓ: EL TEATRE PER A ESCOLARS A DEBAT

El proper dimarts dia 8 de maig, a les 10 h. tenim una nova cita amb les Sessions IN-FORMACIÓ. Aquest cop ens trobarem al Teatre de l’Aurora d’Igualada per tal de debatre sobre el tema EL TEATRE PER A ESCOLARS A DEBAT. Les primeres preguntes que ens plantegem són:

  • El teatre com a art o com a mitjà?
  • Hem de fer els espectacles pensant especialment en les escoles?
  • Com funcionen les campanyes escolars?
  • Estan en risc les campanyes escolars?

Volem que sigui un debat on tothom pugui aportar les seves opinions, experiències, coneixements per tal de fer entre tots una posada en comú.
Així mateix, volem recordar-vos que podeu seguir les sessions i participar en elles també a través del hashtag de Twitter #ttpforma
INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ
Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.
Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851   – FACEBOOKTWITTER
ORGANITZA: TTP                  COL·LABORA:
Sessions IN-FORMATIVES
A partir del passat mes de febrer, el segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ de la TTP on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a