Notícies

4a. edició del curs d'arts escèniques Juenda inCursió

Juneda inCursióArriba una nova edició dels cursos Juneda inCursióque es durà a termes del 29 de juny al 6 de juliol a Juneda.
L’activitat té un clar propòsit: la creació d’un curs d’arts escèniques on es contemplin els mecanismes que fan possible el desenvolupament d’un procés creatiu.
El curs té una durada d’una setmana i va dirigit a professionals i estudiants del sector, interessats en aprofundir coneixements amb professors d’alt prestigi.
En aquesta nova edició comptem amb un cartell de luxe: José Sanchis Sinisterra, Andrés Lima i Marcos Morau formen l’equip docent, on a partir d’una temàtica conjunta “La Por i el Desig” i, amb una visió diferent per part de cada docent, s’experimentarà un procés creatiu.
Una pràctica des del naixement d’una idea fins el resultat final.
Els grups seran d’un màxim de 16 alumnes, cada grup treballarà de forma permanent amb un dels docents que prèviament el participant al curs haurà comunicat en el formulari d’inscripció.
Els espais no convencionals que ofereix “Mas Miravall” es convertiran en espais escènics improvisats i llocs on es realitzarà un últim dia de portes obertes a tots aquells espectadors que desitgin veure el resultat final del procés creatiu.
 
Calendari
Els alumnes hauran d’arribar a Juneda el dia 29 de juny abans de les 13h. El curs finalitza el dia 6 de juliol després de dinar.
 
Matrícula
El preu de la matrícula és de 490€. Els socis de la TTP teniu un 10% de dte.

Us podeu inscriure a inscripcions@junedaincursio.cat
 
Més informació AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a