Notícies

4a edició de residències de creació d’El Punto Gunea

4a edició de residències de creació organitzada des d’El Punto Gunea, aquest any amb una novetat: Modalitat Dramatúrgia. Es podrà presentar un sol projecte per persona o col·lectiu, ia una sola de les modalitats.

Modalitats Residències 2022:

MODALITAT CIRC

Aquesta residència està adreçada a artistes o companyies professionals de circ contemporani, que volen desenvolupar un treball de recerca. El treball d’aquests artistes pot estar destinat tant al treball a la sala com al carrer.

MODALITAT INFÀNCIA I JOVENTUT

Dirigida a artistes, col·lectius, companyies… que tinguen una idea de recerca per a dur a terme una producció d’espectacles per a públic infantil i/o juvenil amb edat recomanada per a majors de 6 anys.

Objectiu: Fomentar la investigació d’espectacles artístics de qualitat adreçats a infants i joves que explorin la dimensió educativa i la formació integral i en valors de les persones. A més de la qualitat artística s’atendran els aspectes innovadors i transformadors del projecte presentat.

MODALITAT LLANÇADORA

Reservada a l’elecció de projectes de companyies emergents que plantegen el seu primer espectacle com a professionals. Les propostes poden ser de qualsevol disciplina i adreçades a qualsevol públic. No seran contemplats treballs expositius.

El projecte seleccionat en aquesta modalitat serà elegit per l’equip resident de El Punto Gunea. Durant 10 mesos s’oferirà acompanyament i assessorament per a la posada en marxa d’una activitat professional (seguiment en àrees administratives i fiscals, cerca de finançament, assessorament en tasques creatives, de producció, tècniques…).

El punt Gunea adaptarà la col·laboració, en la mesura del possible, a la proposta seleccionada. Aquesta modalitat no compta amb ajut econòmic, es treballarà en la cerca de finançament durant el procés dacompanyament. Es comptarà amb espais de treball durant el projecte i s’exigirà l’aprofitament de l’ajut, que serà valorat mitjançant reunions de seguiment. Se suspendrà lajuda en cas que el projecte seleccionat no mostri actitud de treball.

MODALITAT DRAMATÚRGIA

Aquesta residència s’adreça a joves que vulguin ampliar la seva formació com a autors teatrals i estiguin interessats en la creació d’un text dramàtic dedicat a la infància i la joventut. Per això, comptaran amb el suport de diferents dramaturg@s que des de la seva experiència els guiaran en aquests primers passos.

Consulta tota la informació necessària de cada modalitat al següent document:

Convocatòria CASTELLÀ

Les persones interessades hauran de formalitzar la seva inscripció al concurs abans del 30 de setembre de 2022. La resolució es publicarà a l’octubre.


		

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a