Notícies

14a. sessió #ttpforma: COM I PER QUÈ DE LES APPS

Al mes de juny tenim una nova sessió #ttpforma. En aquesta ocassió us proposem parlar sobre les apps. N’existeixen moltes però, sabem com les podem aprofitar en la nostra feina?
En aquesta sessió ens plantejem les següents preguntes:

  • Hi ha apps específiques per teatre?
  • Puc encarregar una app per promocionar la meva companyia?
  • Quants diners costa fer una app?
  • Quines possibilitats ofereixen les apps?
  • Intercanviem apps?

Per ajudar-nos a respondre a aquestes preguntes tindrem amb nosaltres a dos empreses desenvolupadores d’apps: Internet Web Serveis i Mobisfera que ens aproparan a aquest món i ens explicaran què és una app, per a què podem fer una app i moltes més coses.
També comptarem amb la presència de la Marisol López, responsable de l’àrea digital de l’àrea de Mercats de l‘ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat.
A més a més, us proposem venir i entre tots compartir aquelles aplicacions que utilitzem i que ens faciliten la feina. Saps que hi ha una app dels filtres dels focos per saber quin número tenen? Coneixes alguna app que et permeti tenir el text del teu espectacle disponible per a tots els actors i que quan un el modifiqui automàticament ho vegin tots?
Existeixen moltes apps que ens poden ajudar, les compartim?
 
14a. Sessió #ttpforma: COM I PER QUÈ DE LES APPS
Data i lloc: dimarts 11 de juny de 10 a 14 h. al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7 – Barcelona)
Sessió gratuïta. Qui vulgui apuntar-se, desprès anirem a dinar a algun lloc proper de menú. Cadascú es paga el seu dinar.
 
Sessions IN-FORMATIVES #ttpforma


El segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ #ttpforma de la TTP. Unes trobades amb diferents agents culturals on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).
 
INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ


Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.
Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851  – www.ttp.cat –       Podeu participar i seguir les sessions via Twitter a #ttpforma
Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí
ORGANITZA:
COL·LABORA:        
Aquestes sessions #ttpforma compten amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya:
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a