Notícies

10a Convocatòria dels Premis Rosa María García Cano

10° CONVOCATÒRIA DELS PREMIS ROSA MARÍA GARCÍA CANO A INICIATIVES CULTURALS I DE DESENVOLUPAMENT SOCIAL I ARTÍSTIC VINCULADES A les ARTS ESCÈNIQUES, DIRIGITS A PERSONES, COL·LECTIUS I INSTITUCIONS QUE S’HAGIN DISTINGIT PEL SEU TREBALL CONTINUAT PEL FOMENT, PROMOCIÓ I DESENVOLUPAMENT CULTURAL A ESPANYA I PORTUGAL.

Amb aquests premis, es vol recordar i reconèixer la figura de Rosa María García Cano, fundadora de la Fira de Teatre de Castella i Lleó-Ciudad Rodrigo, i de l’Associació CIVITAS (entitat que organitza i atorga els premis) i reconeixent la seva labor i obstinació per fomentar el desenvolupament social, cultural, econòmic i educatiu de la societat des de les arts escèniques.

MODALITATS

1a MODALITAT: PREMI A la MILLOR INICIATIVA DE PROGRAMES EDUCATIUS I DE PROMOCIÓ DE LES ARTS ESCÈNIQUES PER A INFÀNCIA I JOVENTUT.

2a MODALITAT: PREMI A la GESTIÓ CULTURAL EN AA.EE. (GESTIÓ, PROMOCIÓ, VISIBILITAT I FOMENT DE LA CULTURA ESCÈNICA)

3a MODALITAT: PREMI A INICIATIVES I PROGRAMES D’ARTS ESCÈNIQUES LLIGADES Al MEDI RURAL (per a iniciatives desenvolupades en poblacions de menys de 10.000 habitants)

PRESENTACIÓ

El termini de presentació és des del 23 d’abril – Dia Mundial del Llibre, fins al 23 de Juny – Màgica Nit de Sant Joan. Una mateixa persona o entitat podrà presentar fins a un màxim de tres candidatures.

Consulta AQUÍ com presentar-te

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a