TTP-curs AADPC 2015Dirigit a creadors, companyies i intèrprets. El curs tindrà lloc a l’Institut del Teatre del 15 de setembre al 17 de desembre de 2015 (128 h)

L’AADPC organitza la tercera edició del curs Producció i gestió d’arts escèniques per a creadors, una formació especialitzada perquè els artistes aprenguin com fer realitat els seus projectes escènics, des de la idea fins a la posada en escena i la venda de l’espectacle. Després de dues edicions, el curs millora i s’adapta per tal d’oferir les millors eines i continguts als alumnes, tot posant èmfasi en la posada en pràctica dels coneixements per tal de crear projectes de qualitat.

Enguany com a novetat hi haurà un nou mòdul de tres sessions dedicat a Mercats i Xarxes, per tal de potenciar la formació sobre com vendre de manera efectiva un espectacle, amb informació sobre les diferents fires del sector, xarxes d’equipaments i festivals locals i internacionals, i sobre com establir col·laboracions i cercar els contactes adequats.

Aquesta formació transversal aposta per la qualitat, és per això que està impartida per professionals de llarga i reconeguda trajectòria en l’àmbit de les Arts Escèniques, els quals podeu consultar aquí

El curs sencer té una durada de 128 hores i està organitzat en 7 mòduls amb la totalitat d’aspectes que cal tenir en compte per incrementar les possibilitats perquè un projecte acabi esdevenint una realitat, Aquests mòduls es poden cursar també de forma independent.

  • Mòdul 1: Gestió i producció (5 sessions-20 h)
  • Mòdul 2: Àmbit jurídic(5 sessions-20h)
  • Mòdul 3: Àmbit laboral (2 sessions – 8h)
  • Mòdul 4: Comunicació i premsa (5 sessions-20h)
  • Mòdul 5: Venda i Distribució (5 sessions-20h)
  • Mòdul 6: Capacitats directives (7 sessions -28h)
  • Mòdul 7: Mercats/Xarxes (3 sessions -12h)

El preu del curs sencer és de 870€. Davant de la necessitat i importància d’aquest tipus de cursos, la TTP ofereix un descompte del 10%. Així el preu final del curs per als socis de la TTP és de 783€.

A més, l’AADPC per tal de fer més accessible la formació a les persones interessades ofereix el pagament fraccionat del curs en 3 mesos, i per els mòduls independents en 2 mesos.

Últimes places disponibles! Apunta’t ara i aprofita els descomptes!
Trobaràs tota la informació del curs aquí