ttpformabancsrecursos_1_originalLa música, i molts cops també les imatges, són elements bàsics dels espectacles que estem creant però… sabem sempre on aconseguir bons materials a preus raonables? No sempre tenim suficients recursos econòmics per encarregar una música o imatges concretes especialment creades per al nostre espectacle així que en aquesta nova #TTPforma us volem animar a descobrir els bancs recursos de so i imatge.

En la sessió us presentarem alguns bancs i com funcionen.

 

Ponents:

  • Pablo PeñalverMusic supervisor / Music Library & SFX. A Music Library ens dediquem fonamentalment a la gestió de catàlegs musicals. Les nostres llibreries tenen més de 150.000 temes, tots ells grabats per músics professionals amb instruments reals. Oferim música per a tot tipus de contingut audiovisual i tarifes que et permetran optimitzar el teu pressupost.
  • Blai Baules i Francesca Vasile : CactuSoap / Stocksy United. Al març de 2013 va néixer la cooperativa de fotògrafs Stocksy, amb la intenció de crear una col·lecció exclusiva de gamma alta i renovar el sector de la fotografia d’estoc per agències. Des de llavors formem part d’aquest projecte que ens ha donat l’oportunitat de créixer com a creadors d’imatges. Estem molt orgullosos de pertànyer a aquest col·lectiu, que compta a les seves files amb una selecció d’un miler d’artistes de tot el món.

 

Data i hora: dijous 28 de juny de 2018. De 10 a 13.30 h.

Lloc: Sala 1 Teatre de l’Escorxador de Lleida (C/ Lluís Companys s/n – Lleida)

Inscripció gratuïta AQUÍ

Organitza:

Sol logo TTP quadrat 512

 

 

 

 

Col·labora:
Logo CactuSoup lletres Music Library SFX   Logo Teatre Escorxador