10 h. – dimarts 9 d’abril de 2013
Fàbrica de Creació Fabra i Coats (C/ Sant Adrià, 20) – Barcelona

Què és una app? Per a què serveix?
Quines apps poden facilitar-me la meva feina? Són una bona eina?
Poden les apps apropar-nos al nostre públic? Quines apps culturals existeixen?
Si conegueu apps interessants vingueu i expliqueu-nos com les aprofiteu.

Alguns dels assistents convidats a aquesta sessió són: Marisol López (Directora de l’Àrea Digital del Departament de Cultura de la Generalitat), Pep López, Jordi Gilabert. Tenim pendent de confirmació una empresa creadora d’apps.
Sessions IN-FORMATIVES #ttpforma


El segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ #ttpforma de la TTP. Unes trobades amb diferents agents culturals on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).
INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ


Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851  – www.ttp.cat –       Podeu participar i seguir les sessions via Twitter a #ttpforma

Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí

ORGANITZA:

COL·LABORA:   
Aquestes sessions IN-FORMACIÓ compten amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: