Tot i que l’any passat ja vam començar una relació més estreta amb Fira Tàrrega i Fira Mediterrània, ha estat aquest any quan hem establert convenis de col·laboració amb aquestes dues fires catalanes i de repercussió internacional.

Amb totes dues fires hem signat un conveni amb el que hem aconseguit avantatges econòmics a l’hora de contractar l’estand de la TTP i per a les acreditacions dels nostres socis, afavorint així tant la nostra participació con la dels associats. A canvi, des de la TTP, tenim una major implicació amb les fires i fem difusió de les diferents activitats i notícies.

Aquests convenis també ens han motivat a organitzar diferents presentacions dins d’aquestes fires, per tal de donar més visibilitat a la feina que fem com a associació i a la dels nostres socis.

Totes dues fires han apostat per estretir vincles amb les associacions professionals sectorials i no sols han signat convenis amb la TTP sinó també amb altres entitat com l’APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya), l’AADPC (l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya) o l’APGCC (Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya).