La Companyia de Comediants La Baldufa, Zum Zum Teatre i Roberto G. Alonso, nominats en diferents categories dels Premis de la Crítica que organitza Recomana.cat.
La Companyia de Comediants La Baldufa, Zum Zum Teatre i Roberto G. Alonso, nominats en diferents categories dels Premis de la Crítica que organitza Recomana.cat.

La Companyia de Comediants La Baldufa, Zum Zum Teatre i Roberto G. Alonso

 

Des de la TTP estem molt orgullosos de la feina ben feta de les nostres companyies; i que aquesta obtingui els reconeixements que es mereix. En aquest cas en forma de nominació als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2020, convocats per la plataforma Recomana, una associació que va néixer el juny del 2013 com a plataforma virtual de crítics i crítiques a la pàgina web Recomana.cat.

Aquests són els espectacles nominats, i el que se’n diu d’ells a Recomana.cat:

VI Premi Espectacle Familiar (Descobreix-ne més a EscenaFamiliar.cat)

Bye bye, Confetti, de la Companyia de Comediants La Baldufa

  • Un espectacle de pallassos extravagants i autèntics, en què les mitges tintes no tenen cabuda. Humor i amor, a parts iguals. Però, sobretot, sorpresa i estupefacció, en un espai on públic i actors respiren les mateixes emocions.

Polzet, Zum-Zum Teatre i Teatro Paraiso

  • La història eterna del nen menut, maltractat i ignorat, que salva els seus germans d’una mort segura i, de passada, assegura l’economia domèstica per sempre més. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l’abandonament són temes que apareixen en aquesta història.

XXII Teatre: Dramatúrgia / Adaptació

Roberto G. Alonso (Laberint Striptease)

  • Una peça directa, carregada de metàfores, evidents i esclatants. Amb una urna per a les eleccions que hi accedeixen empresaris, militars i  mossèns però que es fa inaccessible per als obrers. Una democràcia en qüestió.

 

Els guanyadors dels premis es coneixeran durant l’acte de lliurament dels guardons, el proper dilluns 23 de març (20 h), a La Villarroel (Barcelona)que presentaran els periodistes Anna Pérez Pagès (Barcelona Televisió) i Toni Puntí (TV3). El jurat del Premi al Millor Espectacle Familiar el formen Ferran Baile (Recomana), Jordi Bordes (El Punt Avui), Núria Cañamares (Entreacte), Dani Chicano (Escena Familiar), Iolanda G Madariaga (Recomana) i Marc Sabater (Petit Sabadell/ Petit Terrassa).

 

Descobreix més coses:

Notícia a EscenaFamiliar.cat

Roberto G. Alonso i “Zaquizamí” #somTTP