Aquest dijous dia 6 dona el tret de sortida una nova edició de Fira Tàrrega que durarà fins diumenge 9 de setembre.

Un any més, la TTP hi serà present a travès de l’estand número 9 on podreu conèixer la feina que fa l’associació i als seus 47 associats, molts dels quals també els podreu trobar durant aquests dies a Tàrrega. A l’estand podreu consultar i agafar els catàlegs que hem editat amb la informació dels socis i dels espectacles que tenen en gira, tant en versió català i castellà com en anglès i francès.

Dins del programa d’activitats professionals, aquest any organitzem dos esdeveniments:

  • Divendres 7 a les 12:40 h. Presentació del projecte per a la internacionalització de les arts escèniques per a tots els públics de La Mostra, Fira Tàrrega i TTP.
  • Dissabte 8 de 12.30 a 14 h. Vermut de la TTP amb programadors (activitat a la que és necessària inscripció prèvia escrivint a ttp@ttp.cat, sols per a companyies associades i programdors inscrits a la fira).

A més a més, a la Llotja també hi trobareu els estands dels nostres socis: Afònix Produccions & Pep López, Cia Campi Qui Pugui, Companyia La Tal, JAM i Fadunito, La companyia del Príncep Totilau, Xirriquiteula Teatre (estand d’Obsidiana, artist accompaniment) i Zum-Zum Teatre. Però hi ha altres socis que seran a Tàrrega sense estand propi, concretament: Companyia de Teatre Anna Roca, Cia. Jordi del Rio, Cia. Roberto G. Alonso, Farrés Brothers i Cia., L’Estenedor Teatre, La Pera Llimonera, Labú Teatre, Marcel Gros, Pea Green Boat, Pentina el gat, Teatre Mòbil, Teatre Nu i Xip Xap Teatre.

Finalment, fer menció especial a les companyies sòcies que estrenen espectacle a Fira Tàrrega: Campi Qui Pugui que estrena Asteroid (Dia 7 a les 12.30 i 21 h.; Dia 8 a les 12.30 i 21 h. i Dia 9 a les 12.30 h. al Parc Ondara) i Zum-Zum Teatre que estrena, amb direcció de Quim Bigas, Hippos (Dia 6 a les 19 i dies 7, 8 i 9 a les 17 h. a la Plaça del Carme)

Bona fira a tothom, ens trobem a Fira Tàrrega!