L’Àrea de les Arts Escèniques de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza un taller adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics del sector de les arts escèniques (teatre, dansa i circ), per donar a conèixer les següents línies de subvencions:

 

  • Activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional
  • Activitats de circ de sala i de carrer de caràcter professional
  • Producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional

 

Mitjançant dinàmiques de grup es treballaran determinades problemàtiques detectades en el moment de sol·licitar i justificar les subvencions gestionades des de l’Àrea.

 

Demanem, doncs, que porteu el vostre ordinador o tauleta i llegiu abans les bases de les línies esmentades. D’aquesta manera podrem oferir una sessió útil i dinàmica, que resolgui dubtes concrets i ajudi a fomentar bons hàbits en l’elaboració de la documentació a aportar en la concessió d’una subvenció.

 

Intervindran:

Nèlida Falcó, directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC; Jordi Foz, responsable de gestió i relacions sectorials de l’Àrea de les Arts Escèniques; Rebeca Torre i Nando Ventalló, tècnics de la Unitat d’Ajuts.

 

Més informació a la web.

 

 

DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ:

 

Dia: dilluns, 29 d’abril de 2019

Horari: 11:00h – 13:00h

Lloc:  Sala d’Actes d’Arts Santa Mònica

          Rambla Santa Mònica, 7 – 08002 – Barcelona

 

Si us plau, confirmeu la vostra assistència abans de dijous 25 d’abril, enviant un correu electrònic aigarciam@gencat.cat