Emetre en directe

Periscope, l’aplicació de retransmissió de vídeos en directe, està vivint un autèntic boom a les xarxes socials i ha mostrat un potencial gairebé il·limitat. Esportistes, actors i actrius, mitjans de comunicació i testimonis d’esdeveniments excepcionals el fan servir. Però quin ús se’n pot fer a l’empresa? Per a què pot servir a un emprenedor? Com ens pot ajudar a donar-nos més visibilitat? Aquest curs s’endinsarà en aquests aspectes i mostrarà de quina manera podem fer servir Periscope com a eina de màrqueting 3.0.

REQUISITS

Per fer aquesta activitat cal que qui hi assisteixi porti el seu telèfon o tauleta (és indiferent que sigui Apple o Android), dispositiu Wi-Fi i cable d’alimentació.. També cal disposar d’un compte actiu a Twitter i l’aplicació de Periscope instal·lada al telèfon o tauleta.

Taller adreçat a professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu responsables de màrqueting i responsables de la comunicació online.

Places limitades segons ordre d’inscripció. Només s’admetrà la inscripció d’una persona per empresa o entitat. Es prioritzaran les sol·licituds d’empreses i professionals del sector cultural privat.

 OBJECTIUS
  1. 1. Aprofundir en el coneixement de l’app de Periscope
  2. 2. Conèixer quins avantatges ens ofereix
  3. 3. Conèixer trucs que ens serviran dins la nostra empresa
  4. 4. Saber aplicar Periscope dins la nostra estratègia de màrqueting
  5. 5. Aprendre a instal·lar Periscope
  6. 6. Aprendre a retransmetre i interactuar amb els espectadors

CONTINGUTS

1. Què és Periscope?

2. Quins avantatges i desavantatges té?

3. Com podem fer servir Periscope a la nostra empresa?

4. Convertim Periscope en una eina de màrqueting

5. Aprenem a fer servir Periscope

6. Consells per fer-ne un bon ús

7. Emetem i compartim en directe

 

Presentació del Taller de Periscope.

 

 

FORMADORA

 

Sílvia Llombart @sllombart

Periodista digital. Docent de comunicació a internet i d’eines 2.0. Professora a la UPF i en altres centres. Treballa en el camp de la consultoria digital i els projectes innovadors.