S’han publicat les bases per proveir el càrrec de Direcció 2 del Festival de Barcelona Grec adscrit a la Direcció de Sectors Culturals i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

L’Institut de Cultura de Barcelona ha publicat  les bases que regiran el procés de selecció per a proveir la plaça de director del Festival de Barcelona Grec. Les bases estableixen entre d’altres requisits que  les persones aspirants hauran de presentar un projecte que desenvolupi la visió artística del festival i defineixi una proposta de gestió.

El termini de presentació de sol·licituds és del 28 de setembre fins el 8 d’octubre i disposen d’un mes per a la presentació del projecte. La previsió és que la nova direcció es decideixi al llarg del mes de novembre.

Pel tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, “el Grec del futur ha de consolidar la seva personalitat en el panorama dels festivals d’arts escèniques europeus i esdevenir, gràcies a tots els que l’han construït en els darrers quaranta anys, l’aposta d’una ciutat culturalment madura”

El Grec Festival de Barcelona és la gran cita estiuenca de la ciutat amb les arts en viu. És un festival amb una llarga tradició que el 2016 ha arribat a l’edició número quaranta. En aquest període ha esdevingut la principal atracció cultural de l’estiu barceloní i una referència en el calendari europeu de festivals.

Podeu consultar les bases aquí.