Amb la intenció d’adaptar els ajuts a la internacionalització a les noves necessitats dels sectors de les arts escèniques i la música, el llibre i els videojocs, l’Àrea de Mercats de l’ICEC- Departament de Cultura presenta enguany importants canvis en les subvencions que atorga en aquest camp.

Per donar a conèixer aquests canvis, organitzem una sessió informativa adreçada a tots els professionals d’aquests sectors que tinguin projectes de comercialització internacional de les seves produccions.

També aprofitarem la sessió per explicar-vos que la Consultoria Cultura és d’aplicació en el cas que necessiteu assessorament en els vostres projectes d’internacionalització i per això comptarem amb la presència de l’Edgar Garcia, director de l’Àrea d’Empresa de l’ICEC.

Per altra banda, com que els àmbits d’aplicació d’aquests ajuts en el cas concret de les arts escèniques i la música han estat consensuats amb l’Institut Ramon Llull perquè siguin complementaris, convidarem també Damià Martínez, director de l’Àrea de Creació perquè ens en faci una breu introducció als nous ajuts a la mobilitat d’artistes de l’IRL.

Dia:  26 de març 2015
Hora:  11.30 h
Lloc:  Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya
Plaça Salvador Seguí, 1-9
08001 – Barcelona

Intervindran:
– Antònia Andúgar, directora de l’Àrea de Mercats de l’ICEC
– Edgar Garcia, director de l’Àrea d’Empresa de l’ICEC
– Damià Martínez, director de l’Àrea de Creació de l’IRL