SDE: TALLER PRÀCTIC DE XARXES SOCIALS

Veurem principalment com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com organitzar concursos i promocions. En general, aprendrem a millorar la productivitat alhora que donarem a conèixer el nostre negoci.
Objectius
Capacitar el participant perquè pugui gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure’n el màxim profit.
Metodologia
Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
Atenció: per poder assistir al taller és imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable  d’alimentació.Aforament limitat. Una persona per empresa o entitat. 45 places disponibles.

HORARI I ESPAI

Dimarts 5 de novembre, de 10:00 h a 14:00 h.

UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango. Passeig Pujades, 1. Barcelona 08003. 

 

PONENT
Montserrat Peñarroya. Sòcia fundadora i directora general de GEA  Internet Project Consulting, empresa especialitzada en la comunicació a Internet i en màrqueting digital internacional. Compagina el seu treball com a consultora amb la docència, impartint classes en diversos màsters i postgraus a la Universitat Autònoma de Barcelona i en altres universitats. Entre les seves especialitats destaquen el màrqueting turístic, l’estratègia en e-business (negoci electrònic), la usabilitat i la digitalització de processos empresarials.
 Aquest taller l’organitza el Servei de Desenvolupament Empresarial del Departament de Cultura de la Generalitat

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK