Objectius:

Com hauria de ser un e-mail per ser efectiu, com crear un butlletí de forma fàcil, com funciona l’spam i com evitar-lo.

Durant les dues darreres hores del seminari, els participants aprendran a fer funcionar Mail Chimp (programa gratuït per a la creació de butlletins a partir de plantilles). Es crearan i s’enviaran els butlletins de cada un dels assistents, i s’analitzaran els resultats. És, per tant, fonamental que cada alumne assisteixi a classe amb una idea clara dels continguts que voldria incloure en el seu butlletí.

Taller adreçat a:

Responsables de màrqueting i comunicació d’empreses culturals i creatives.

Atenció: per poder assistir al taller també és imprescindible portar l’ordinador portàtil amb dispositiu WI-FI i cable  d’alimentació.

Aforament limitat. 1 persona per empresa o entitat. 45 places disponibles per ordre d’inscripció.
HORARI I ESPAI

Dijous 25 de setembre, de 10:00 a 14:00 h.

UPF. Edifici ESCI-Born. Aula ETR. Passeig Pujades 1. Barcelona 08003.

PONENT
Montserrat Peñarroya. Sòcia fundadora i directora general de GEA – Internet Project Consulting, empresa especialitzada en la comunicació a Internet i en màrqueting digital internacional. Compagina el seu treball com a consultora amb la docència, impartint classes en diversos màsters i postgraus a la Universitat Autònoma de Barcelona i en d’altres universitats. Entre les seves especialitats destaquen el màrqueting turístic, l’estratègia en eBusiness (negoci electrònic), la usabilitat i la digitalització de processos empresarials.