Avui ha sortit publicada al DOGC la convocatòria de subvencions per la MOBILITAT PER A ACTUACIONS I/O GIRES D’ESPECTACLES FORA DE CATALUNYA EN L’ÀMBIT DE LES ARTS ESCÈNIQUES i que contempla els següents terminis:

 

Publicació al DOGC: 23 de gener de 2019

Inici termini presentació de sol·licituds: l’endemà de la publicació al DOGC

Finalització de termini de sol·licituds: 7 de febrer de 2019

Per activitats que es realitzin entre l’1 de setembre de 2018 i  fins el 31 de maig de 2019.

 

Algunes novetats a tenir en compte envers les bases de la convocatòria de l’any passat:

 

  • S’haurà de presentar una sol·licitud per cada actuació (tant si es tracta d’una representació aïllada, com de vàries representacions correlatives o en el marc d’una temporada) o per cada gira que es dugui a terme en el termini establert a la convocatòria.
  • Es poden presentar fins a un màxim de 5 sol·licituds per artista per totes les convocatòries de mobilitat d’artistes publicades el 2019.
  • L’import mínim subvencionable per sol·licitud ha de ser igual o superior a 600,00 euros.
  • L’import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l’Institut Ramon Llull pels conceptes de desplaçament, allotjament i transport de càrrega és de 10.000 euros.
  • L’import mínim que s’atorgarà per sol·licitud – sempre que s’hagi assolit la puntuació mínima establerta a la base 9 – serà de 500 €.

 

Podeu consultar les bases a https://www.llull.cat/catala/subvencions/esceniques_intro.cfm i per qualsevol dubte podeu contactar amb Elisabeth Piqué: epique@llull.cat i Ester Criado ecriado@llull.cat.