Enguany, la convocatòria anual per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació s’avança a l’1 de setembre, data d’inici de la convocatòria, i estarà oberta fins al 21 de setembre.

La convocatòria s’adreça a artistes, col·lectius, associacions i plataformes amb un projecte artístic en procés de creació.

Els espais disponibles per a la cessió comprenen sales d’assaig de grans dimensions adequades per a la creació en qualssevol modalitats escèniques com el teatre, la dansa, el circ; locals intermedis per a projectes de creació musical i sonora; estudis individuals pensats per a la creació, producció i edició audiovisual, i tallers adequats per desenvolupar projectes d’arts visuals i multimèdia.

A l’hora de seleccionar els projectes es valoraran positivament les propostes més emergents, les que fomenten la hibridació artística, i aquelles que tinguin la capacitat de generar i integrar col·laboracions a escala local i internacional.

Les bases de la convocatòria estan publicades aquí: