Formació exclusiva per a persones sòcies

El període de confinament arran del COVID-19 ha provocat un increment exponencial de l’ús de les xarxes socials i mitjans audiovisuals per part de les arts escèniques. Aquesta situació ens està plantejant molt dubtes sobre els nostres drets com a creadors/es, intèrprets i gestors/es de projectes de teatre, dansa i circ a l’hora d’explotar els nostres espectacles o bé quan se’ns encarreguen projectes per a la seva difusió a les pantalles. Per tal de resoldre aquests dubtes, dimecres 17 de juny organitzem una píndola formativa amb l’especialista en propietat intel·lectual Raúl Marín.

Contingut

La píndola començarà amb una breu introducció en drets de propietat intel·lectual i drets d’imatge i la seva aplicació a l’àmbit de les arts escèniques. Tot seguit s’analitzaran a nivell pràctic els supòsits en què els espectacles s’enregistren per a la seva posterior emissió en canals de televisió, plataformes digitals, xarxes socials, etc.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió. La sessió no es gravarà en vídeo.

Durada

Dia 17-06-2020
Dimecres de 10:00 a 11:30

Coneixement

Raúl Marín
Mànager d’artistes, creadors/es i empreses culturals, és advocat especialista propietat intel·lectual, amb vint anys d’experiència en aquest àmbit. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona en drets d’autor i marques; també és expert en branding i màrqueting cultural. És director de l’agència creatiBEty. Trobareu més informació a www.raulmarin.com i www.creatibety.com.

INSCRIU-TE AQUÍ

*ATENCIÓ:
Les inscripcions d’aquest curs s’han de fer del 12 al 15 de juny. Al llarg del dia 16/06 et confirmarem la teva plaça a la formació. És només una formació per a sòcies de les associacions que ho organitzen: AADPC, APCC, APDC, APGCC i TTP.