Inscriu-te abans del 7 d’octubre i participa a la segona edició de les trobades professionals de CultSurfing.

La segona edició de CULTSURFING, la  xarxa per descobrir projectes singulars, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris, ja s’acosta!

Vine a les Jornades Professionals CultSurfing que es duran a terme els propers dies 14 i 15 d’octubre a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona i que tenen com a objectiu posar en contacte esdeveniments, artistes, agents culturals, patrocinadors i mitjans de comunicació d’una manera pràctica.

Durant les jornades es presentaran en directe els 21 projectes seleccionats per a aquesta segona edició, es presentarà el catàleg de CultSurfing ampliat  amb més de 50 propostes.

També continuarem crearan espais d’interacció i connexió entre els assistents, com taules sectorials o xerrades pràctiques per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels vostres projectes.

Trobareu més informació a www.cultsurfing.cat 

Inscripció gratuïta. Places limitades. Inscriu-te aquí 

Vosaltres, que ja vau presentar el vostre projecte a l’edició d’aquest any, no cal que us inscriviu. Tant sols cal que ens confirmeu la vostra presencia a aquest correu.

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@cultsurfing.cat