FiMLa Fira de Música al Carrer de Vila-seca engega la convocatòria artística per a grups i bandes que desitgin participar a la 15a FiM els propers 16, 17 i 18 de maig de 2014

Les inscripcions seran obertes fins al 20 de desembre a travès de la seva web, www.firacarrer.cat

La convocatòria és oberta, gratuïta i s’adreça a músics, bandes o solistes que tinguin un projecte musical professional o en vies de professionalització i vulguin donar-se a conèixer entre els professionals del sector i els mitjanes de comunicació el proper mes de maig a la fira professional de música emergent.

Per a entrar en la convocatòria artística, els grups han d’omplir el formulari online a la web de la FiM i penjar-hi enllaços d’àudio, foto, vídeo i dades de contacte.

A l’edició 2013 s’hi van inscriure més de 800 propostes musicals, de les quals es van programar una quarantena, de tos els estils i formats, fent de la FiM Vila-seca, l’aparador del panorama musical novell català. Amb l’objectiu de copsar l’emergència creativa i l’avantguarda musical del país, la FiM va aplegar més de 280 professionals i 24.000 persones.

 INSCRIU-TE AQUÍ!

BASES DE PARTICIPACIÓ AQUÍ!