Un any més, La Mostra d’Igualada organitza el Mercat de projectes d’espectacles, una iniciativa per dinamitzar el sector dirigida a possibilitar la producció de projectes d’espectacles professionals per a tots els públics.

El Mercat consisteix en la presentació pública de 6 projectes d’espectacles infantils o juvenils seleccionats per l’equip directiu de La Mostra d’entre les companyies interessades en participar-hi. Els projectes seleccionats es presentaran davant un auditori integrat per professionals del sector de les arts escèniques amb l’objectiu de possibilitar la producció d’aquests projectes a través de diverses fórmules: des de la contractació prèvia de l’espectacle abans de ser estrenat, passant per la inversió econòmica en la producció, les residències tècniques o altres modalitats de suport que puguin sorgir durant la sessió.

Als 6 projectes seleccionats, a més, se’ls oferirà una sessió de formació organitzada conjuntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

El Mercat de projectes d’espectacles tindrà lloc el divendres 8 d’abril de 10h a 11:45h dins les activitats professionals de La Mostra d’Igualada.

Podeu consultar aquí les condicions de participació:

Condicions de participació
Recordeu: El termini de presentació dels projectes finalitza l’11 de març de 2016.

Per qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició a través del telèfon 93 806 69 45 o bé del correu electrònic info@lamostraigualada.cat.

Esperem rebre ben aviat les vostres propostes.

El 7è Mercat de projectes d’espectacles compta amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals