Umore Azoka -XVI Feria de Artistas de calle de Leioa ha obert el termini per a la presentació de propostes artístiques per a participar en l’edició de 2015, que se celebrarà els dies 21, 22, 23 i 24 de maig

La Fira està oberta fonamentalment a treballs de companyies, artistes i agrupacions professionals que utilitzen el carrer com a mitjà d’expressió i comunicació artística.

Podran presentar-se treballs de totes les disciplines presents en les arts de carrer (teatre, música, circ, dansa, clown, performances, instal·lacions, etc.), dirigits tant a públic infantil, familiar o adult.

S’acceptaran preferentment treballs estrenats al llarg de 2014 i 2015, o muntatges no estrenats a l’Estat; i es valorarà molt positivament la proposta d’estrena a la Fira, sempre que la direcció artística tingui el temps suficient de demanar dades que garanteixin la qualitat d’aquest estrena.


La Fira s’inicia, en aquesta edició, un apartat específic per a la presentació d’espectacles en procés de creació / producció que es prevegin estrenar des de maig de 2015 fins a maig de 2016; en la dinàmica de trobades entre les companyies i els agents culturals. Les propostes han de ser remeses a l’oficina de la Fira (indicant clarament que es vol participar en aquesta secció) aportant tota la documentació que les companyies estimin oportú i explicant la proposta de presentació (presentació en escena de pocs minuts, showcase, work in progress, comunicació).

Les companyies professionals interessades a participar poden realitzar la seva inscripció des del 17 de novembre fins al 21 desembre 2014 a través del web de Umore Azoka (www.umoreazoka.org), on podran trobar tota la informació necessària sobre les condicions de participació i l’enviament de les propostes.