Un any més, La Mostra d’Igualada organitza el Mercat de projectes d’espectacles, una iniciativa per dinamitzar el sector dirigida a possibilitar la producció deprojectes d’espectacles professionals per a tots els públics.

El Mercat consisteix en la presentació pública de 6 projectes d’espectacles infantils o juvenils seleccionats per l’equip directiu de La Mostra d’entre les companyies interessades en participar-hi. Els projectes seleccionats es presentaran davant un auditori integrat per professionals del sector de les arts escèniquesamb l’objectiu de possibilitar la producció d’aquests projectes a través de diverses fórmules: des de la contractació prèvia de l’espectacle abans de ser estrenat, passant per la inversió econòmica en la producció, les residències tècniques o altres modalitats de suport que puguin sorgir durant la sessió.

Als 6 projectes seleccionats, a més, se’ls oferirà una sessió de formacióorganitzada conjuntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

El Mercat de projectes d’espectacles tindrà lloc el dijous 30 de març de 12:45 a 14:15 dins les activitats professionals de La Mostra d’Igualada.
CONSULTEU LES CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

El 8è Mercat de projectes d’espectacles compta amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals