Obert el termini per a presentar propostes per a la Feria de Teatro de Castilla y León 2014

Des del passat dia 21 de gener i fins al 21 de març de 2014 teniu temps per a presentar les vostres propostes a la Feria de Teatro de Castilla y León 2014.

Del 26 al 30 agost 2014 Ciutat Rodrigo (Salamanca), acollirà la 17a edició de la FIRA DE TEATRE DE CASTELLA I LLEÓ, que organitza la Conselleria de Cultura i Turisme de la Junta de Castella i Lleó, en col·laboració amb altres institucions locals, provincials i estatals. Gràcies a la implicació institucional, i a la complicitat del sector privat del teixit empresarial local i altres entitats del tercer sector, a l’oest de la comunitat castellà i lleonesa acollirà novament una iniciativa de referència per al sector de les arts escèniques configurat com la Fira de l’Occident .

La Fira mostra una ferma implicació amb la dinamització del mercat de les arts escèniques, contribuint a promocionar les indústries culturals i creatives lligades al mateix, serveix de combustible per estimular el mercat, posar en valor el treball de companyies i altres professionals en un camí compartit amb dos centenars de programadors i agents culturals que donen suport cada edició, i s’impliquen en els processos que estimula la Fira.

Podeu trobar tota la informació de la convocatòria AQUÍ.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK