Feten 2018Entre el dimarts 12 de desembre de 2017 i el dijous 25 de gener de 2018 estarà obert el termini d’inscripció de professionals a FETEN 2018. FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, celebrarà el seu vintè setena edició, entre diumenge 18 i el divendres 23 de febrer de 2018.

Si vols assistir a la fira en condició de Professional has d’emplenar aquesta fitxa tenint en compte les següents condicions:

Els programadors i convidats seleccionats disposaran d’allotjament, esmorzar i dinar del migdia a càrrec de l’organització. L’allotjament serà en habitació doble. Qui vulgui habitació individual haurà d’abonar la diferència a l’hotel.

Cada entitat convidada disposarà d’allotjament, esmorzar i dinar per a una persona. Als acompanyants sense invitació se’ls facilitarà una acreditació per als espectacles programats en espais amb aforament no limitat, sent pel seu compte les altres despeses.

En cas de no assistir a la fira els dies que s’ha indicat a la sol·licitud d’inscripció, cal avisar dels canvis a l’organització. Si no comuniqués, el sol·licitant s’haurà de fer càrrec de les despeses corresponents als dies que té assignats a la sol·licitud d’inscripció i no hagi utilitzat.

Recordar-los que el dia de sortida de l’hotel, hauran de deixar lliure l’habitació en l’horari que l’establiment hoteler disposi.

Fitxa d’inscripció