S’obre la convocatòria de subvencions de l’Institut de Cultura de Barcelona per a projectes puntuals artístics, literaris, tecnològics o de qualsevol disciplina cultural d’interès per a la ciutat que es realitzin entre els mesos de juliol i desembre de 2017.

L’Institut de Cultura de Barcelona ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes puntuals artístics, literaris, tecnològics o de qualsevol disciplina cultural d’interès per a la ciutat que es realitzin entre els mesos de juliol i desembre de 2017. Els projectes poden incloure diverses formes d’expressió cultural i artística (arts escèniques, música, dansa, audiovisual, arts visuals, literatura, ciència, tecnologia, disciplines socioculturals, etc.), la seva durada ha de ser inferior a un mes, s’han de realitzar entre l’1 de juliol i el 31 de desembre de 2017 i han de contribuir a la millora de l’oferta cultural de la ciutat.

Podeu descarregar les bases i la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud, en aquest enllaç.

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2017 estarà comprès entre els dies 6 de juny i 3 de juliol de 2017 (ambdós inclosos). Els formularis es podran presentar per via telemàtica o presencialment al registre de l’Institut de Cultura de Barcelona (la Rambla, 99, 4a planta. 08002 Barcelona).