Nova convocatòria de subvencions culturals

S’obre la convocatòria de subvencions de l’Institut de Cultura de Barcelona per a projectes puntuals artístics, literaris, tecnològics o de qualsevol disciplina cultural d’interès per a la ciutat que es realitzin entre els mesos de juliol i desembre de 2017.

L’Institut de Cultura de Barcelona ha publicat la convocatòria general de subvencions per a projectes puntuals artístics, literaris, tecnològics o de qualsevol disciplina cultural d’interès per a la ciutat que es realitzin entre els mesos de juliol i desembre de 2017. Els projectes poden incloure diverses formes d’expressió cultural i artística (arts escèniques, música, dansa, audiovisual, arts visuals, literatura, ciència, tecnologia, disciplines socioculturals, etc.), la seva durada ha de ser inferior a un mes, s’han de realitzar entre l’1 de juliol i el 31 de desembre de 2017 i han de contribuir a la millora de l’oferta cultural de la ciutat.

Podeu descarregar les bases i la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud, en aquest enllaç.

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2017 estarà comprès entre els dies 6 de juny i 3 de juliol de 2017 (ambdós inclosos). Els formularis es podran presentar per via telemàtica o presencialment al registre de l’Institut de Cultura de Barcelona (la Rambla, 99, 4a planta. 08002 Barcelona).

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK