Es artista i tens una idea per a l’empresa?

Vols presentar-la davant de 100 directius?

L’art és pura creativitat i un motor d’innovació que també pot ajudar les empreses. A través d’aquest projecte volen generar aquest diàleg i crear ponts entre persones creadores i emprenedores.

És per això que, amb l’ajut del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Instutt de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, A Portada ha organitzat el CultHunting Day que tindrà lloc a l’Arts de Santa Mònica el divendres 8 de novembre. Convidem creadors que tinguin una idea o projecte creatiu interessant per al món de l’empresa que envieu les vostres propostes. D’entre les propostes que es rebin, un jurat format per experts en innovació a l’empresa en seleccionarà les 20 millors. aPortada oferirà als 20 creadors seleccionats una formació gratuïta de com presentar un projecte al món de l’empresa en format pitch. (presentacions breus de 3 minuts).

Afanyeu-vos a enviar les vostres propostes si voleu ser una de les 20 idees que es presentaran a un centenar de directius al CultHunting Day.

Data límit de presentació de propostes: 20 de setembre

Envieu-les a través del web www.culthunting.com/artistes

Per qualsevol dubte, envieu un correu a info@aportada.com o truqueu al 93 318 26 50