Escriptura i creació per a actors I
1
 i 2 d’octubre de 2016. De 10 a 15h  [+]

Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. Gestarem històries i descobrirem una dramatúrgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. D’aquesta manera ens convertirem en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret i es crea des de l’instant present.

Escriptura i creació per a actors II
12 i 13 de novembre de 2016. De 10 a 15h 
[+]

Com vam veure en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en tots dos sentits, fins i tot dins d’un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada plànol en present. En aquest segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions.

Curs adreçat a actors i actrius professionals. A càrrec dAlejandra Jiménez Gascon

Introducció al disseny de vestuari per a arts escèniques
6, 7, 13, 14 i 15
 d’octubre de 2016. De 17 a 21h [+]

Descobreix des de dins tot el procés creatiu del disseny de vestuari teatral i dissenyem-ne un de junts.

Curs teòric i pràctic que té com a objectiu introduir els alumnes en el món del vestuari de les arts escèniques. En veurem la història i les diferents èpoques, els gèneres teatrals, el vestuari en els diferents mitjans, coneixerem l’ofici del figurinista i seguirem, a través d’un cas pràctic, tot el procés creatiu del disseny de vestuari d’un espectacle pas a pas, per acabar dissenyant el vestuari d’un personatge.

Curs dirigit a creadors teatrals, artistes, dissenyadors, professionals o aficionats de les arts escèniques, estudiants de carreres afins al món de l’espectacle o la moda, al públic ampli i interessat pel món escènic, el vestuari o qualsevol procés creatiu artístic. A càrrec de Gloria Viguer Zabala.