cartell-festival-simbioticDes de l’associació sociocultural sense ànim de lucre We Act us presenten Movistar Simbiòtic Festival, un festival d’arts escèniques contemporànies i accessibles per a tothom.

El festival naixerà els propers 25, 26 i 27 de novembre a la Sala Beckett / Obrador internacional de dramatúrgia amb l’objectiu d’obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i de qualsevol fet artístic. Sota el lema ‘No excuses’, volem promoure la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial en els escenaris i patis de butaques, amb una programació contemporània i accessible per a tots els públics.

Movistar Simbiòtic Festival és un projecte d’arts escèniques que pretén contribuir a democratització de la cultura, suprimint les barreres comunicatives i físiques amb les quals es troben moltes persones als espais escènics i als espectacles quan volen gaudir lliure i autònomament d’unes arts escèniques de qualitat. És per això que des de Festival Simbiòtic, tal com podreu observar a la informació adjunta, planteja dues línies de programació molt diferenciades: el Laboratori Simbiòtic i l’Escena Simbiòtica, on tots gaudirem i construïrem una cultura més inclusiva durant tres dies. Podeu adquirir les vostres entrades gratuïtes i a preus populars, dels dos respectius espais de Movistar Simbiòtic Festival a: https://entradium.com/entradas/movistar-simbiotic-festival